היא מכילה פי 10-20 מינרלים וויטמינים יותר מצמחים הגדלים על האדמה, היא עשירה מאוד בחלבון ומכילה כ 38% סיבים תזונתיים, נוגדי חמצון וכלורופיל! אצת האולווה שגדלה בחווה שלנו, בעלת ערכים שונים מאצת האולווה שנמצאת בים מכיוון שאצלינו היא מקבלת תנאים אופטימליים וטבעיים המאפשרים לה להיות עשירה בערכים תזונתיים בכלל ובחלבון בפרט.
חלבון נחשב לאחד מאבות המזון החיוני לגדילה והתפתחות. הוא מהווה רכיב מרכזי בבניית רקמות, הורמונים, אנזימים ונוגדנים. חלבון מורכב משרשראות של חומצות אמינו וכאשר הגוף נזקק לחומצות אמינו הוא מפרק את החלבון ועושה בהן שימוש.
חומצות האמינו מסווגות כחומצות אמינו חיוניות וחומצות אמינו לא חיוניות, כאשר חומצות אמינו לא חיוניות הן חומצות אשר הגוף מסוגל לסנתז בעצמו מחומצות אמינו וחלבון המצוי בגוף. כאשר אחת מהחומצות חסרה או שהכמות שלה אינה מספקת, סינתזת החלבון אינה אפשרית. חומצות אמינו חיוניות הן חומצות שהגוף אינו יכול לסנתז בצורה עצמאית ולכן הגוף נדרש לקבלן ממקור חלבוני חיצוני.
אצת האולווה מכילה:
אצת האולווה מכילה כ 32% חלבון! לעומת בשר בקר המכיל 33.5% ועוף המכיל 27% חלבון, מה שהופך את אצת האולווה של seakura למקור טבעוני ואיכותי לחלבון.
צריכה של חלבון נחוצה גם לחולים הזקוקים לרמות נאותות של חלבון ולטבעונים הנמנעים מאכילת חלבון מהחי.
עם השנים נוכחנו לראות שבזכות תנאי הגידול בחוות סיקורה האצה מכילה אחוזים גבוהים יותר של חלבון לעומת האצה שגדלה באופן טבעי בים. אצת האולווה הגדלה בים מכילה כ 20% חלבון ובחווה מגיעה ל 12% יותר.
אצת האולווה הינה תוצר של 12 שנות מחקר ופיתוח והיא גדלה בסביבה אורגנית ובתנאים אופטימליים ומבוקרים, במי – ים העומדים בתקנות קפדניות למתכות כבדות והן נקיות מחומרי הדברה ומזהמים, תוך שמירה מקסימלית על הערכים התזונתיים שלהן.