fbpx
acess
search
cart 0 cart 0
אין מוצרים בסל הקניות. close

אין מוצרים בסל הקניות.

צ'ט אנושי

מרק כתום בסגנון אסייתי עם אצות בקוביות

20 November 2024 מתכוני אצות

מרק מחמם, טבעוני, מזין ומשביע. שלבו בו אצות בקוביות וקבלו תוספת מצוינת של ערכים תזונתיים וטעם עשיר.
חשוב לא פחות – המרק קל ומהיר הכנה.

חומרים ל 6-8 מנות:
1 דלורית
2 בטטות
4 גזרים
8 שיני שום
1 כף גדושה ג’ינג’ר מגורד
1 כוס מי קוקוס
1 כף מיץ לימון
1 כף רוטב סויה
1 צ’ילי טרי קצוץ (או כפית תבלין צ’ילי יבש)
4-6 אצות בקוביות
פלפל שחור גרוס טרי

הוראות הכנה:

  1. קולפים את הדלורית, הבטטות והגזר וחותכים לקוביות קטנות
  2. יוצקים מעט שמן (רצוי שמן זית) לסיר רחב, ומוסיפים, בעודו קר, את שיני השום קצוצות, הג’ינג’ר והצ’ילי. מחממים ומטגנים מעט עד שעולה ניחוח
  3. מוסיפים את קוביות הירקות לסיר, בתוספת פלפל שחור גרוס, ומערבבים
  4. מכסים במים ומביאים לרתיחה
  5. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות עד שכל הירקות רכים לחלוטין
  6. טוחנים את המרק באמצעות בלנדר מוט לקבלת קרם חלק. מוסיפים את האצות בקוביות, מי הקוקוס, רוטב הסויה והלימון, ומערבבים
  7. מביאים שוב לרתיחה קלה ואז יוצקים לקעריות הגשה
  8. אפשר לעטר בחופן אצות קצוצות

כתבות מומלצות

לכתבות נוספות
whatsapp

סיקורה - בריאות מהים

תפריט נגישות